Over

Legalteam.be

Legalteam.be

There's only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.(H)

 

 

Frank Glorieux

 

Hij was sinds 1991 actief als advocaat. De eerste zeven jaar specialiseerde hij zich in de juridische niche van de aansprakelijkheidsdiscussies, de verzekeringsvragen en de verkeers-geschillen. Vanuit die passie is hij auteur in talloze publicaties en spreker op druk bijgewoonde studiedagen. Uiteindelijk wordt hij zelfs adviseur van de Federale Overheidsdienst Mobiliteit.

 

Na enkele jaren vult hij zijn activiteiten aan met een algemene dienstverlening aan de KMO.

De oprichting van zijn eigen kantoor is de logische volgende stap en hij kiest doelbewust voor een kleine ondernemingsvorm die heel direct kan inspelen op de juridische problemen van de cliënt.

 

Het analyseren en oplossen van deze problemen met een goede dosis gezond verstand, zonder hierbij het totaalplaatje te vergeten en altijd inzettend op de verdediging van de belangen van de cliënt, werd de sterkte van het kantoor. Dit levert een enorme ervaring en kennis op in diverse commerciële en economische problemen en een intense samenwerking met vele specialisten op vlak van fiscale en intellectuele wetgeving.

 

"De kans om over te stappen naar een eigen onderneming gebouwd op correcte en goede dienstverlening, haalde me over het advocatenberoep na een goede twintig jaar vaarwel te zeggen.", zegt Frank. "Ik kies verder voor adviesverlening via een vlotte communicatie, gebaseerd op een grondige juridische studie. Of anders gezegd : ja ik hou van direct overleg en ja, ik lees het Staatsblad."

 

 

Als intense fietser kiest hij er ook voor om de lat net iets hoger te leggen. "Deelnemen aan enkele internationale competities houdt me als hobby-fietser scherp. Het helpt me ook in het werk om niet snel terug te deinzen. Bovendien toont het me de wereld vanuit een ander perspectief."

  • 2013 Copyright protected